Bellis in je brievenbus

In jouw eigen tijd en tempo ontdekken welke inzichten een bijenwastekening (Encaustic) je geven. Vraag hieronder de kracht van 8 of een jaargetijde aan.

Met de kracht van 8 maak je kennis met- en kun je oefenen hoe je jezelf kunt coachen met een bijenwastekening. 

Met een jaargetijde kun je jouw eigen natuur verdiepen en verrijken met creatieve, intuïtieve, spirituele en aardse oefeningen uit onze natuur om ons heen. De persoonlijke wastekening die ik voor je maak, loopt als een rode draad mee.

Hieronder lees je meer. Heb je nog vragen? Stel ze gerust, liefst via mail. praktijkbellis@gmail.com

De kracht van 8

Door middel van 8 vragen en jouw eigen unieke wastekening die ik voor je maak, kun jij op creatieve, intuitieve speelse ontdekkingsreis naar jouw eigen natuur.

Bij je aanvraag ontvang ik graag:

  • Eén woord, waar je meer over wilt weten
  • Je lievelingskleur, zodat ik deze in de wastekening kan verwerken
  • Het postadres

De kracht van 8 is zeer geschikt om cadeau te geven. Wel vraag ik toestemming om de wastekening voor de desbetreffende persoon te maken.

Jaargetijden

Ieder jaargetijde heeft zijn eigen kwaliteiten om jouw persoonlijke natuur te versterken. Van elk jaargetijde kun je wat ontdekken vanuit diverse invalshoeken. Het ontdekken gaat in combinatie met jouw eigen unieke wastekening die ik in de kleuren van het seizoen voor je maak. Deze wastekening loopt als een rode draad mee in jouw jaargetijde.

Spiritueel, aards, creatief en intuitief met wetenswaardigheden. Al zintuigen komen aan bod. In 3 maanden leer je op diverse manieren naar jezelf te kijken en hoe de natuur om je heen jou hierin kan ondersteunen. De oefeningen en opdrachten kunnen in willekeurige volgorde worden gedaan. Alle 4 de jaargetijden hebben een andere inhoud en zijn los te volgen van elkaar.

De jaargetijden verzend ik per post. Winter op 30 november, lente op 28 februari, zomer op 31 mei, en herfst op 31 augustus van ieder kalenderjaar.

Ook heb ik een besloten Jaargetijden Facebookgroep aangemaakt, waarin je ideeën kunt uitwisselen of elkaar inspireert. Ik deel in deze groep wat extra’s en beantwoord vragen. Dit is geen must, maar een mogelijkheid.