Bellis in je brievenbus

In jouw eigen tijd en tempo ontdekken welke inzichten een bijenwastekening (Encaustic) je geven.

Een inspiratiekaart is een wastekening (kaart), die in combinatie met een intuïtief gekozen orakelkaart je nieuwe inspiratie aanreikt op je levenspad.

In de kracht van 8 maak je kennis met- en kun je oefenen hoe je jezelf kunt coachen met een bijenwastekening. 

Met een jaargetijde ga je jouw eigen natuur verdiepen en verrijken met creatieve, intuïtieve, spirituele en aardse oefeningen i.c.m. de natuur om je heen. De persoonlijke wastekening die erbij hoort, loopt als een rode draad mee met de oefeningen.

Hieronder lees je meer. Heb je nog vragen? Stel ze gerust, liefst via mail. praktijkbellis@gmail.com

Inspiratiekaart

Een geschenk aan jezelf waarmee je met behulp van een orakelkaart en je persoonlijke wastekening nieuwe inzichten krijgt.

  • Met het onderwerp in gedachten waar jij meer van wilt weten kies ik intuïtief een orakelkaart voor je uit.
  • Daarnaast maak ik jouw persoonlijke wastekening in de kleuren die de orakelkaart ook heeft.
  • Ik schrijf een duiding voor je, van zowel de orakelkaart en de wastekening én wat deze twee samen voor jou kunnen betekenen.
  • Je krijgt zo inzicht in jouw proces op een creatieve en intuïtieve manier.

De Inspiratiekaart met duiding stuur ik op per post.

De kracht van 8

Door middel van 8 vragen en de eigen unieke wastekening die ik voor je maak, ga jij op creatieve, intuitieve speelse ontdekkingsreis naar jouw eigen natuur.

Bij je aanvraag ontvang ik graag:

  • Eén woord, waar je meer over wilt weten/je in verdiepen wil
  • Je lievelingskleur, zodat ik deze in de wastekening kan verwerken
  • Het postadres

De kracht van 8 is zeer geschikt om cadeau te geven. Wel vraag ik toestemming om de wastekening voor de desbetreffende persoon te maken.

Jaargetijden

Ieder jaargetijde heeft eigen kwaliteiten om jouw persoonlijke natuur te versterken. Uit ieder jaargetijde kun je wat ontdekken vanuit diverse invalshoeken. Het ontdekken gaat in combinatie met jouw eigen unieke wastekening die ik in de kleuren van het seizoen voor je maak. Deze wastekening loopt als een rode draad mee in jouw jaargetijde.

Spiritueel, aards, creatief en intuitief met wetenswaardigheden. Al je zintuigen komen aan bod. In de 3 maanden leer je op diverse manieren naar jezelf te kijken en hoe de natuur om je heen jou hierin kan ondersteunen. De oefeningen en opdrachten kunnen in willekeurige volgorde worden gedaan. Alle 4 de jaargetijden hebben een andere inhoud en zijn los te volgen van elkaar. 

De jaargetijden verzend ik per post. Winter op 20 december, lente op 20 maart, zomer op 20 juni, en herfst op 20 september van ieder kalenderjaar.