Coachen met Encaustic

Coaching, workshops en werkvormen


Coaching met intuïtief wastekenen
Ik stem mij af op jouw wens of vraag. De beelden die zijn ontstaan in de tekening en gevoelens die zich kunnen laten zien of vrijkomen, zijn de leidraad voor ons gesprek.  Open, eerlijk en integer begeleid ik je in het proces van inzicht dat ontstaat tijdens een sessie. Mijn rustige uitstraling en aard wordt als prettig ervaren.
Duur: 1 uur
Tarief: € 40.00


Bodydrumrelease (BDR) sessie in combinatie met intuïtief wastekenen.
Door afwisselend zachtjes te trommelen op je schouders of bovenarmen gaan er zenuwprikkels over en weer tussen de beide hersenhelften. Dit gebeurt op de maat van percussiemuziek. Je raakt ontspannen en er komt een stroom van gedachten en beelden op gang die veel inzichten geven. De BDR duurt tussen de 40 en 60 minuten. Daarna maak je een wastekening ter bekrachtiging van wat je ervaren hebt tijdens de BDR.
Duur: 1,5 uur
Tarief: € 55.00


Coaching in/met de natuur in combinatie met intuïtief wastekenen
Als je kiest voor een wandeling in de natuur gaan we aan de slag in het huidige moment. Wie en wat kom je allemaal tegen? Hoe is het weer? Hoe voel je je? Adem in en uit... Je gaat zelf ontdekken wat de natuur je wil vertellen. Ik loop met je mee, jij bepaalt zelf het tempo. Letterlijk en figuurlijk brengt het je in beweging. Een wandeling in de natuur werkt aardend. Wil je natuurcoaching, maar liever niet wandelen? Dan kijken we samen naar een andere “natuurlijke” manier.
Duur: 1,5 uur
Tarief: € 55.00


Workshop intuïtief wastekenen
Je gaat zelf aan de slag met het schildersijzer en bijenwas. Je maakt kennis met het maken van een wastekening. Workshops worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen. Workshops zijn geschikt en leuk om te doen bij bijvoorbeeld een “vriendinnenmiddag”, of waardevol voor teambuilding. Ook kan er met een thema gewerkt worden, bijvoorbeeld welkom nieuw jaar, lente etc.

Een workshop op locatie is ook mogelijk in een straal vanaf 16 km rond mijn praktijk.

Duur: 2,0 uur
Tarief: € 30.00


Intuitieve wastekening online
Je ontvangt de wastekening gemaakt op A5 formaat in je brievenbus. Ik stem me af op je naam, recente foto en geboortedatum. Bij de wastekening krijg je een korte persoonlijke boodschap, die, indien gewenst, we samen kunnen doorspreken in een telefoongesprek of via Skype. 
Tarief: € 22.00


Orakelkaarten online

Met mijn zelfgemaakte orakelkaarten leg ik voor jou de kaarten in een Skype gesprek.  Kaarten die jou meer inzicht geven op je vraag. In het gesprek van ongeveer een kwartier bespreken we wat er te zien is. Direct daarna stuur ik je de foto van de kaartlegging via mail.

Ook leuk om cadeau te geven!

Tarief: € 10.00