Coachen met Encaustic

Coaching, workshops en werkvormen


Coaching met de seizoenen in combinatie met intuïtief wastekenen
In afstemming op jouw wens of vraag komt de wastekening tot bloei. De beelden die ontstaan in de tekening en gevoelens die zich kunnen laten zien of vrijkomen, zijn de leidraad voor ons gesprek.  Open, eerlijk en integer begeleid ik je in het inzichtelijk proces dat ontstaat tijdens een sessie. Mijn rustige uitstraling en aard wordt als prettig ervaren. D.m.v. visualisatie en het gebruik van je zintuigen neem ik je mee het seizoen in om zo jouw eigen natuur te versterken.
Duur: 1 uur
Tarief: € 50.00


Bodydrumrelease (BDR) sessie óf  (Shambhala) energiebehandeling in combinatie met intuïtief wastekenen.
Door afwisselend zachtjes te trommelen (bodydrum) op je schouders of bovenarmen gaan er zenuwprikkels over en weer tussen de beide hersenhelften. Je raakt ontspannen en er komt een stroom van gedachten en beelden op gang die veel inzichten geven. De BDR duurt tussen de 40 en 60 minuten. Daarna maak je een wastekening ter bekrachtiging van wat je ervaren hebt tijdens de BDR.

Door middel van Shambhala ( universele energie) ontvang je energie via handoplegging. Dit gebeurt zittend op een stoel met je kleding aan. Na het ontvangen van deze energie maak je een wastekening ter bekrachtiging. 

NB: Zowel de BDR en de Shambhala energiebehandeling zijn geen vervanging van je huisarts of specialist, maar een toevoeging!
Duur: 1,5 uur
Tarief: € 60.00


Coaching in/met de natuur in combinatie met intuïtief wastekenen
Als je kiest voor een wandeling in de natuur gaan we aan de slag in het huidige moment. Wie en wat kom je allemaal tegen? Hoe is het weer? Hoe voel je je? Je gaat ontdekken wat de natuur je wil vertellen. Ik loop met je mee, jij bepaalt zelf het tempo. Letterlijk en figuurlijk brengt het je in beweging. Een wandeling in de natuur werkt aardend. Wil je natuurcoaching, maar liever niet wandelen? Dan kijken we samen naar een andere “natuurlijke” manier.
Duur: 1,5 uur
Tarief: € 60.00


Workshop intuïtief wastekenen
Je gaat zelf aan de slag met het schildersijzer en bijenwas. Je maakt kennis met het maken van een wastekening. Workshops worden gegeven in kleine groepen van maximaal 6 personen. Workshops zijn zeer geschikt en waardevol voor een “vriendinnenmiddag”, of bij teambuilding. Indien gewenst kan er met een thema gewerkt worden. Voorbeelden van thema"s zijn: "Een nieuwe start" of natuurfeesten als "Midzomer". Bij teambuilding kun je denken aan: "Wat heb jij te bieden?"  "Kleurrijke samenwerking", wat betekent het werk voor je?

Een workshop of teambuilding op locatie is ook mogelijk in een straal van 16 km vanuit mijn praktijk.

Duur: 1,5/2,0 uur
Tarief: € 35.00 p.p.


Intuitieve wastekening online
Je ontvangt de wastekening gemaakt op A5 formaat in je brievenbus. Ik stem me af op je naam, recente foto en geboortedatum. Bij de wastekening krijg je een korte persoonlijke boodschap, die, indien gewenst, we samen kunnen doorspreken in een telefoongesprek of via Skype. 
Tarief: € 25.00


Orakelkaarten online

Met mijn zelfgemaakte orakelkaarten leg ik voor jou de kaarten in een Skype gesprek.  Kaarten die je meer inzicht geven op je vraag in het huidige moment. In het gesprek van ongeveer een kwartier bespreken we de kaarten. Direct daarna stuur ik je de foto van de kaartlegging via mail.

Ook leuk om cadeau te geven!

Tarief: € 12.50