Over praktijk Bellis

Stralend, bloeiend en geaard in de wereld staan, zoals Bellis (madeliefje in het Latijn) zich laat zien in de natuur. Vertrouwen op je eigen intuitie, gevoel en kracht. Genieten van de dingen die je doet en je mee laten voeren op de stroom van het leven. Ontdek jouw eigen natuur met intuïtieve en creatieve coaching. 

Een wastekening zegt meer dan 1000 woorden. Het geeft inzicht in het onderbewuste en laat ontdekken. Wat je ziet en voelt in- en bij de tekening vertelt veel over hoe jij de wereld en jezelf ziet. De tekening is uniek, gemaakt in het moment, met het hart.

Door te coachen met en via een creatieve werkvorm (Encaustic) ga ik samen een stukje mee op ontdekkingreis naar jouw eigen natuur. De workshops en gesprekken vinden plaats aan mijn keukentafel in een huiselijke en gemoedelijke sfeer op basis van gelijkwaardigheid. Coaching in en/of met de natuur kan zowel buiten (evt. op een andere locatie buiten Sinderen) als binnenshuis plaatsvinden. Naast de wastekening gebruik ik ook andere technieken om je bij je gevoel te laten komen. Visualisatie en zintuiglijk waarnemen zijn ook belangrijk in het bewustwordingsproces.

Een Encaustic Art Coach®, door Close2Nature opgeleid, is een coach die respect heeft voor de Aarde en alles wat er op leeft. Een Encaustic Art Coach® kijkt naar het werken als Coach op een holistische wijze. Volgt het weten van het hart, neemt spiritualiteit als vanzelfsprekend mee en zet dat op een gegronde wijze in de praktijk. Daarbij altijd denkend aan de woorden; 'Do I practice what I preach"? Ik ben een coach die ontwikkeling, bewustwording en eigen wijsheid serieus neemt.

 

Mijn opleiding tot Encaustic & Art Coach® heb ik gevolgd bij Karina Stelloo van Centrum Close2Nature. Neem eens een kijkje op haar site: https://www.close2nature.nl/