Over praktijk Bellis

Stralend, bloeiend en geaard in de wereld staan, zoals Bellis (madeliefje in het Latijn) zich laat zien in de natuur. Vertrouwen op je eigen intuitie, gevoel en kracht. Genieten van de dingen die je doet en je mee laten voeren op de stroom van het leven. Ontdek jouw eigen natuur!

Een wastekening zegt meer dan 1000 woorden. Het geeft je inzicht in het onderbewuste en laat je ontdekken. Wat je ziet en voelt in en bij de tekening vertelt veel over hoe jij de wereld en jezelf ziet. De tekening is uniek, gemaakt in het moment, met het hart.

Door te coachen met en via een creatieve werkvorm (Encaustic) ga ik samen met je een stukje mee op ontdekkingreis naar jouw eigen natuur. De workshops en gesprekken vinden plaats aan mijn keukentafel in een huiselijke en gemoedelijke sfeer op basis van gelijkwaardigheid. Coaching in en met de natuur kan zowel buiten (evt. op een andere locatie buiten Sinderen) als binnen plaatsvinden.

Een Encaustic Art Coach®, door Close2Nature opgeleid, is een coach die respect heeft voor de Aarde en alles wat er op leeft. Een Encaustic Art Coach® kijkt naar het werken als Coach op een holistische wijze. Volgt het weten van het hart, neemt spiritualiteit als vanzelfsprekend mee en zet dat op een gegronde wijze in de praktijk. Daarbij altijd denkend aan de woorden; 'Do I practice what I preach"? Ik ben een coach die ontwikkeling, bewustwording en eigen wijsheid serieus neemt.

Vanaf april 2018 schenk ik iedere maand met aandacht een kopje thee (of ander drinken) voor je in! Wie je ook bent, waar je ook vandaan komt of waar je ook naar toe wilt, bij een theekransje kun je onder het genot van thee en wat lekkers, in een fijn gezelschap genieten van echte aandacht, gezelligheid en de ruimte om jezelf te zijn en je te laten zien en horen. De theekransjes bij Praktijk Bellis organiseer ik voor vrouwen die (weer) in contact willen komen met (of misschien al zijn) met hun intuïtie. Een ontdekkingstocht naar je eigen spiritualitiet en dit samen delen met andere vrouwen om te bekrachtigen en van elkaar te leren. De data kun je vinden op de welkom pagina.