Vurig

 

Aan beide zijden staan de mensen te wachten,...de mensen bewegen naar haar toe en kijken met verwachtingsvolle gezichten naar haar tomeloze energie en warme persoonlijkheid. Zou ze wat liefdevolle energie aan hen kunnen geven?

Haar zonnevlechtchakra laat de energie naar buiten stromen, via haar buik. Het vuur in haar spreidt zich uit als lava naar de mensen toe en om de mensen heen. De mensen nemen met graagte haar energie en wilskracht op, de afgelopen maanden hebben ze zich gevoeld als de Rocky Mountains, star, soms zelf onbeweeglijk, alsof de wereld stilstond.

Nu de wereld weer opengaat en we in beweging kunnen komen, kan dit onwenning aanvoelen. Het zonnevlechtchakra is het 3e chakra en ligt rond je navel. Deze staat voor persoonlijke kracht, evenwichtigheid en keuzevrijheid. Hoe zie jij jezelf, hoe sta je in de wereld? En hoe staat het met jouw energie? Kun je wel wat extra's gebruiken?

Hoe wakker jij het vuur in jezelf aan? Waar word jij blij en energiek van? Misschien ben je liever een waakvlam, maar het mag soms ook een paasvuur zijn. Het element vuur hoort bij de zomer, net als het zonnevlecht chakra, die niet voor niets plexus solaris (Zon) heet. Gebruik de energie van de zomerzon om jezelf op te laden. En geniet van de kleur geel die vrolijk en blij maakt.