Onverwacht cadeau

Ik ben bezig om promotiekaartjes te maken van kleine wastekeningen voor mijn praktijk. Bij het eerste kaartje dat gestreken wordt, voel ik intuïtief dat het  kaartje belangrijk is voor mij. Bovenin de rechterhoek zie ik een paardenhoofd. Onderin een hoofd (die van mijzelf ) met paarden (ze lijken op schaakstukken). Wat wil paard mij vertellen?

Op online orakels lees ik bij de paardenkaart: "Mededogen, zorg, onderwijs, liefde en bereidheid anderen te laten delen in je gaven, talenten en mogelijkheden, zijn je toegangspoorten tot kracht. Paard is de lichamelijke kracht en onaardse kracht. Sjamanen overal ter wereld worden door paard in staat gesteld door de lucht te vliegen en de hemel te bereiken".

Dat is me nogal niet wat. ik voel mij blij en dankbaar bij het lezen van deze mooie krachtige paardenkaart!

Als kers op de taart ontdek ik ook in het kaartje de mooie oren en het silhouet van de kop van onze lieve hond Bella, die pas is overleden. Naast het paard bovenin. Wat bijzonder...een lieve groet...slik... 

Prachtige beelden en boodschappen in dit kaartje, voor mij. Door het te delen met jou, sta ik in mijn kracht en deel ik mijn mogelijkheden en talenten, zoals de kaart mij verteld heeft.  Maak ik je deelgenoot van mijn inzichten en gevoelens op dit moment en laat ik je lezen en zien hoe bijzonder een tekening kan zijn.

Een onverwacht cadeau voor mijzelf, dit promotiekaartje. Ik houd hem zelf! 

Tags :